آخرین خبر

یک نماینده مجلس مطرح کرد؛ تأمین تجهیزات درمانی بیمارستان ها بر عهده وزارت بهداشت است

یک نماینده مجلس با اشاره به آثار تحریم‌ها در تأمین تجهیزات پزشکی و دارو، گفت: نیازسنجی بیمارستان‌ها به تجهیزات درمانی، بر عهده وزارت بهداشت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر سلیمی افزود: هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در تأمین تجهیزات درمانی مورد نیاز بیمارستان‌ها بسیار کمک کننده بوده است.

وی ادامه داد: با اقدامات به موقع هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران ما توانستیم در بحث درمان بیماران خودکفا شده و با تأمین تجهیزات پزشکی با تکنولوژی روز دنیا، معالجه بیماران را در داخل کشور خودمان انجام دهیم.

سلیمی یادآور شد: در حال حاضر مشکل اساسی مبنی بر این بوده که واردات کالاهای مشابه تولید داخل به وزارت صمت موکول شده اما سوال این بوده که آیا وزارت صمت در حال حاضر می‌تواند به جای وزارت بهداشت تصمیم گیرنده باشد که آیا تولیدات از کیفیت لازم برای درمان بیماران برخوردارند یا خیر. آیا تولیدات داخلی خدمات لازم را به بیماران ارائه می‌دهند و آیا میزان آن به اندازه کافی است یا خیر. بنابراین واگذاری این امر به وزارت صمت منجر به وقفه در تأمین تجهیزات و امکانات پزشکی شده است.

وی افزود: تجهیزاتی هستند که مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بوده و ما نیز درخواست کرده‌ایم ولی هنوز تولید داخل ندارند یا به اندازه کافی نبوده تا بتوانیم برای کل متقاضیان، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین شود. بنابراین رقابت باید به نحوی باشد که برخی از تجهیزات و تکنولوژی‌های روز دنیا وارد کشور شده تا رقابت بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی ایجاد و تولید با کیفیت تجهیزات مورد نظر نیز افزایش یابد.

سلیمی تاکید کرد: انتظار بر این بوده تا مسائلی که مربوط به هر وزارتخانه است تصمیم گیری نهایی برای خرید از تولید داخل یا در صورت نیاز واردات در اختیار همان وزارتخانه قرار گیرد، در همین راستا در مبحث پزشکی و درمان نیز، وزارت بهداشت باید تصمیم گیرنده و متولی این امر باشد اما متأسفانه در حال حاضر این مسئولیت بر عهده وزارت صمت بوده که تخصص، تجربه و دانش لازم در این را زمینه ندارد.

وی گفت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه‌ایم این بوده که تجهیزاتی را درخواست داده‌ایم و قانون مبنی بر این بوده که از طریق تولید داخل باید تأمین شود ولی تولید داخل کفاف نداده و تاکنون تأمین نشده است و این مسئله برخی از بیماران را دچار مشکل کرده است.

این نماینده مجلس اضافه کرد: تجهیزاتی به اسم تولید داخل ارائه می‌شوند که برخی از آنها متأسفانه تولید داخل نبوده و قطعات آنها از خارج از کشور تأمین شده است بنابراین نه تنها در کشور مونتاژ می‌شوند بلکه کیفیت لازم را نیز ندارند و می‌توان گفت تولید واقعی داخل کشور نیستند.

وی یادآور شد: پیشنهاد بنده مبنی بر این بوده که علاوه بر وزارت بهداشت، ما نیز در مجلس شورای اسلامی هم باید کمک کنیم تا افزایش کیفیت تولید داخل فراهم و در صورت لزوم برای برخی از تجهیزات با توجه به کمبودی که وجود دارد از خارج و شرکت‌های معتبر بتوانیم واردات را انجام دهیم.

0/5 (0 دیدگاه)

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گزارش ویژه‌ی این ماه

wfn_ads

گزارش های کوتاه ماهنامه

wfn_ads
ماهنامه مهندسی پزشکی

خوش آمدید

ورود

ثبت نام

بازیابی رمز عبور