آخرین خبر

رئیس مرکز تحقیقات قلب و عروق شیراز: سیزدهمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق در شیراز برگزار می‌شود

ایسنا/فارس رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری سیزدهمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق و ششمین کنگره مداخلات پیچیده قلبی به میزبانی این کلانشهر خبر داد.

محمدجواد زیبایی‌نژاد شنبه ۲۴ مهرماه در یک کنفرانس خبری از برگزاری سیزدهمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق و ششمین کنگره مداخلات پیچیده قلبی به میزبانی شیراز خبر داد و اظهار کرد: این کنگره از ۲۹ مهرماه تا ۲ آبانماه در شیراز و به شکل ویبنار برگزار می‌شود.

او با بیان اینکه بیماری کرونا تهدیدی بود که سبب شد شکل کنگره‌ها را تغییر داده و به یک فرصت تبدیل کنیم، گفت: این کنگره در ۱۱ دوره به شکل وسیع در داخل و خارج ایران از جمله امارات و ترکیه با صرف هزینه‌های گزاف هم برای شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان برگزار می‌شد که به دلیل کرونا به شکل ویبنا برگزار کردیم که هم سبب مشارکت حداکثری متخصصان است و هم صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها شد.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه امسال با حداقل هزینه‌ها و با مشارکت حداکثری متخصصان کنگره برگزار می‌شود، گفت: در گذشته کنگره‌ها با ۳۰۰ – ۴۰۰ نفر برگزار می‌شد، اما به دلیل اینکه گرفتاری‌های خاصی داشتند حضور فیزیکی کمی داشتند، اما در ویبنار امسال ۹۰ نفر سخنران و در مدت ۴ روز این کنگره را برگزار می‌کنیم.

زیبایی‌نژاد با بیان اینکه هر روز از صبح ساعت ۸ تا ۶ بعدازظهر برنامه‌ریزی شده و از تخصص‌های مختلف مرتبط با قلب و عروق استفاده می‌کنیم، خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی مهم کشور در این کنگره مشارکت دارند از جمله دانشگاه شیراز که میزبان است؛ مشهد، تبریز، اهواز، کرمان، یزد و ۳ دانشگاه معتبر تهران، بسیاری از مراکز بیمارستانی معتبر که در زمینه قلب و عروق در حال کار هستند از جمله مرکز قلب تهران در کنگره حضور دارند.

او با بیان اینکه این کنگره از رویدادهای مهم شیراز است، به وضعیت بیماری‌های قلبی و عروقی در زمان کرونا اشاره و عنوان کرد: هر چند کووید ۱۹ در همه افراد با همه سنین یکه‌تازی می‌کند، اما افرادی که زمینه بیماری قلب و عروقی دارند یا فاکتورهای خطرزا بیماری‌های قلبی را دارند عوارض و مرگ و میر در آن‌ها بیشتر است.

زیبایی‌نژاد با بیان اینکه پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروقی و کنترل فاکتورهای خطرزای این بیماری می‌تواند مرگ و میر و طول مدت بستری در کرونا را به شدت کاهش دهد، گفت: در کنگره امسال با توجه به بیماری کووید ۱۹ عنوان “از پیشگیری تا اقدام درمانی تهاجمی” برای کنگره امسال در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره جزئیات کنگره گفت: ۹۰ سخنرانی و نزدیک به ۵۰ خلاصه مقاله برای کنگره آمده که در قسمت پوستر شرکت داده می‌شود و هر سال به بهترین پوسترها جوایزی اهدا می‌شد که امسال نیمی از این جایزه به مطالعات پیشگیری اختصاص داده می‌شود.

زیبایی‌نژاد با بیان اینکه امسال به پیشگیری توجه بیشتری شده و زمینه تحقیقات را معطوف پیشگیری کردیم، افزود: در همین راستا توجه بیشتر کنگره به داخل کشور بوده، اما سخنرانانی از ترکیه و ایتالیا و آلمان نیز در کنگره حضور دارند.

او با بیان اینکه اولین مرکز تحقیقاتی در کشور هستیم که در زمینه پیشگیری از قلب و عروق کار می‌کنیم، گفت: بر این اساس برنامه مطالعات دراز مدت به نام مطالعه کهورت شروع شده که ۷۵۰۰ نفر از مردم شیراز در این مطالعه هستند که این افراد از ۲۰ منطقه شهرداری شیراز و هزار و ۳۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه و برخی از بانک‌ها انتخاب شدند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه رفتارها و حالات این جامعه آمار به دقت بررسی می‌شود، عنوان کرد: به صورت کلی و در مجموع ۳۰ درصد از مرگ و میرها در شیراز به دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی است که آمار مربوط به قبل از شیوع کرونا است و با احتساب سکته‌های مغزی نیمی از مرگ‌ومیرها را شامل می‌شود.

0/5 (0 دیدگاه)

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گزارش ویژه‌ی این ماه

wfn_ads

گزارش های کوتاه ماهنامه

wfn_ads
ماهنامه مهندسی پزشکی

خوش آمدید

ورود

ثبت نام

بازیابی رمز عبور