آخرین خبر

تولید فرآورده‌های آزمایشگاهی که ارزبری بالایی به دنبال دارند

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس دسته‌ای از پلیمرها را برای کاربردهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی تولید کردند که تاکنون وارداتی بوده و با توجه به نوسانات ارزی امکان واردات آن‌ها کاهش یافته است.

حامد دائمی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در حوزه مواد پلیمری حدود ۶۰ و در حوزه «کوچک مولکول» بیش از ۳۰ محصول عرضه شده است.

وی با اشاره به تولید مواد پلیمری حد واسط با بیان این‌که ما تنها شرکتی هستیم که  این نوع مواد را تولید می‌کنیم، گفت: با توجه به نوسانات ارزی امکان خرید این مواد از خارج برای کشور مقدور نیست؛ از این رو آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی که با این مواد سروکار دارند، فعالیت‌های تحقیقاتی آن‌ها محدود خواهد شد. بنابراین تولید این مواد در دستور کار ما قرار گرفت و توانستیم این مواد را با هزینه ۲۰ تا ۳۰ درصدی نمونه خارجی تولید کنیم.

وی، ژلاتین متاکریلات را از جمله یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست که واردات آن به کشور هزینه بالایی دارد و خاطر نشان کرد: این محصول به عنوان داربست برای نگهداری سلول استفاده می‌شود. این زیست‌پلیمر، به دلیل داشتن بخش‌های چسبندگی سلول، در علم مهندسی بافت و پزشکی بازساختی برای ساخت داربست‌های پوستی بسیار مورد توجه است. این ماده هم اکنون توسط این شرکت دانش بنیان با کیفیتی مشابه و قیمتی بسیار کمتر تولید می‌شود.

0/5 (0 دیدگاه)

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گزارش ویژه‌ی این ماه

wfn_ads

گزارش های کوتاه ماهنامه

wfn_ads
ماهنامه مهندسی پزشکی

خوش آمدید

ورود

ثبت نام

بازیابی رمز عبور